Rólunk

Bizonyára az Ön számára is ismerősen cseng a név: FŐSPED. E rövidítés mögött az 1990-es éveket megelőző időszakban a Fővárosi Szállítási Vállalatot kellett érteni. A FŐSPED–et ugyanis a Fővárosi Tanács alapította a Fővárosban még 1954-ben, állami vállalatként. Az alapításkor a kitűzött cél Budapest Főváros közúti szállítási igényeinek teljes kielégítése volt. Így a FŐSPED egészen a 90-es évekig gyakorlatilag egyeduralkodóként tudott működni a fővárosi fuvarozások, szállítások piacán.

A FŐSPED Tehertaxi Kft. a Fővárosi Szállítási Vállalat egyik volt üzemegységéből jött létre 1994-ben a FŐSPED jogutódjaként.
A jelenlegi ügyvezetés 1999-ben kezdte meg munkáját a Cégnél, mely munka során a Fősped Tehertaxit sikerült modernizálni, így vállalkozásunk új gépjárműparkkal és megfiatalított szakembergárdával kezdett neki a XXI. századnak.

Mára a Cégünkről elmondható, hogy a megváltozott körülményekhez jól alkalmazkodva, a piaci igények diktálta megújult formában, ám a hosszú évek tapasztalatára támaszkodva teljesít országszerte lakossági és közületi szállítási megbízásokat.

Fősped Tehertaxi Kft.

Pontosság
Megbízhatóság
Precizitás